Bekijk hier alle schorten

Filters
Etapron
Colorado Brown
€54,95
Etapron
Texas Mocca
€94,95
Etapron
Nevada Brown
€64,95
Etapron
Nevada Cognac
€74,95
sale
Etapron Kerstschort
Etapron
Kerstschort
€99,95 €50,00
Etapron
Damesschort
€99,95
Etapron
Colorado Whiskey
€54,95
Etapron
Colorado Taupe
€54,95
Etapron
Nevada Grey
€64,95
Etapron
Arizona Betulla
€59,95
Etapron
Texas Dark Brown
€84,95
Etapron
Texas Moss
€84,95
Etapron
Arizona Black
€59,95
Etapron
Texas Black
€84,95
Etapron
Arizona Sabbia
€69,95
Etapron
Texas Green
€94,95
Etapron
Nevada Olive
€64,95
Etapron
Arizona Whale
€59,95
sale
Etapron Colorado Sloof
Etapron
Colorado Sloof
€49,95 €44,95
Etapron
Texas Grey
€84,95
Etapron
Colorado Black
€54,95
sale
Etapron Arizona Lime
Etapron
Arizona Lime
€69,95 €39,95
Etapron
Texas Kroko
€89,95
Bekijk hier alle schorten

Leren schorten kopen in alle soorten en maten

Heeft u behoefte aan een nieuwe beleving tijdens het koken of barbecueën? Het bereiden van eten is met een leren schort nooit meer hetzelfde! De stijlvolle en stoere uitstraling van een lederen schort zorgt ervoor dat u de koning of koningin van de grill bent.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring in de lederbranche is de kennis binnen Etapron door de jaren heen enorm gegroeid. De handgemaakte lederen schorten zijn van diervriendelijk gelooid leer, maar worden ondanks dat aangeboden voor een scherpe prijs. Doordat het leer van hoogstaande kwaliteit is, gaat de schort na enig gebruik zelfs nog beter zitten. Als u besluit een leren schort te kopen, dan heeft u na een tijdje dus een uniek exemplaar dat perfect bij u past.

Voordelen van een leren schort

Onze authentieke leren schorten zijn geschikt voor verschillende situaties. Niet alleen voor in de keuken of bij een barbecue zijn ze perfect, maar de lederen schorten van Etapron zijn bijvoorbeeld ook geliefd onder beeldhouwers, restaurants, bloemisten, kunstenaars en barista’s. Bent u benieuwd naar de voordelen, voordat u een lederen schort gaat kopen? Die hebben we hieronder voor u op een rij gezet.

Gemakkelijk schoon te maken

De leren schorten van Etapron zijn gemakkelijk schoon te maken met een borsteltje en poetsdoek. Onze ‘Leather Care Kit’ zorgt er bovendien voor dat uw leren schort in optimale conditie blijft. Laat uw lederen schort na een schoonmaakbeurt wel altijd goed drogen. Doe dit echter niet in de volle zon, want dan verkleurt uw schort. Leer blijft immers een natuurproduct.

Multifunctionele lederen schort

De voornaamste reden voor het dragen van een leren schort is natuurlijk het beschermen van uw kleding. Onze schorten hebben echter nog een belangrijk extra voordeel. De lederen schorten zijn namelijk verkrijgbaar met voorzak, waardoor u tijdens het dragen uw sloof, notitieblok of andere benodigdheden veilig kunt opbergen.

Leren schort in eigen design

Overweegt u leren schorten te kopen? Onze collectie bestaat uit verschillende designs, lengtes en leersoorten. Zo kunt u wél rekenen op een unieke uitstraling en vindt u altijd een leren schort die aansluit op uw wensen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om uw eigen lederen schort te ontwerpen en er vervolgens bijvoorbeeld uw eigen merknaam aan te hangen.